Вінницькі журналісти активно підключились до порятунку скаліченого в Іллінцях хлопця

Новини Вінниці / Вінницькі журналісти активно підключились до порятунку скаліченого в Іллінцях хлопця

У Вінниці лікарі  борються за життя хлопця, якого жорстоко побили в Іллінцях 19 грудня.  Вчора з‘явились перші результати – хлопець опритомнів. Тож медики планують терміново провести операцію, рідні просять про фінансову допомогу.

У Вінниці лікарі намагаються врятувати хлопця, якого жорстоко побили в Іллінцях 19 грудня. Вчора з‘явились перші позитивні результати – хлопець опритомнів. Тож медики планують терміново провести операцію, рідні просять про фінансову допомогу.

Про це повідомляє 20 хвилин.

Четвертий день лікарі борються за життя 17-річного Богдана Мельника з Іллінців. Хлопець перебуває в реанімації обласної дитячої лікарні. Кілька днів він був без свідомості. Та робота медиків не пройшла марно - хлопець опритомнів.

Сестра Богдана розповідає, що вчора взяла його за руку і сказала:

«Богданчику, якщо ти мене чуєш, стисни мені руку».

Далі дівчина відчула, як Богдан стис руку. Біля хлопця також позмінно чергують його мати, старші брат і сестра. Кажуть, дуже вдячні лікарям, медсестрам, висловлюють подяку кожному з тих, хто поділився коштами на лікування.

NaПарижі писав про жорстоке побиття хлопця та збір коштів на його лікування. Зазначимо, що цього підключились майже усі вінницькі ЗМІ. Щодо інформації на офіційних ресурсах Ілллінецької ОТГ, то жодних повідомлень про інцидент немає.

Наразі була оприлюднена інформація про сесію міської ради. Зазначимо, що АТОвці пообіцяли прийти на сесію і нагадати депутатам про важливість безпеки у громаді та вимогу знайти та покарати винних у злочині.

 

Марина Карабай

23 грудня, 2019