На Вінниччині жорстоко побили юнака: в громаді збирають кошти на його порятунок

Новини Вінниці / На Вінниччині жорстоко побили юнака: в громаді збирають кошти на його порятунок

В містечку Іллінці, що на Вінниччині, невідомі жорстоко побили17-річного юнака. Хлопець з Вінницької  області знаходиться у вкрай тяжкому стані, на операцію, яка запланована на завтра, потрібні кошті. Волонтери та громадські активісти збирають гроші та піднімають питання публічного покарання зловмисників, які спричинили важкі травми. У хлопця пошкоджено  розбито обличчя, пошкоджено череп, озтрощено щелепу, вибито зуби, зламано ніс.

В містечку Іллінці, що на Вінниччині, невідомі жорстоко побили17-річного юнака. Хлопець з Вінницької області знаходиться у вкрай тяжкому стані. На операцію, яка запланована на завтра, терміново потрібні кошті. Волонтери та громадські активісти збирають гроші та піднімають питання публічного покарання зловмисників, які спричинили важкі травми. У хлопця розбито обличчя, пошкоджено череп, розтрощено щелепу, вибито зуби, зламано ніс...

Трагедія сталася пізно увечері. Хлопець 19 грудня повертався додому і був за 5 хвилин ходи від дому. Про це він повідомив матері телефоном. Та ні через п‘ять хвилин, ні через годину хлопець додому не прийшов. Мати забила на сполох, дзвонила мало чи не щохвилини. Близько третьої години ночі жінці відповів поліцейський, який знайшов Богдана і надав йому першу допомогу.

Земляки зазначають, що у хлопця два рази зупинялося серце. Перший раз його «запустили» правоохоронці. Другий - медики в реанімації районної лікарні в Іллінцях. 

Скаліченого хлопця доставили до дитячої обласної лікарні. На завтра запланована операція. Лікарі зазначають, що Богдан Мельник знаходиться у надважкому стані. У родині ще двоє хворих, тож потрібна допомога небайдужих людей. На місце події виїздив журналіст видання "20 хвилин".

АТОвці, які спілкувались із ним застережили, якщо керівництво Іллінецької ОТГ проігнорує і публічно не засудить злочинців, то вони «прийдуть на сесію і нагадають депутатам про важливість безпеки у громаді». За словами волонтерки Юлії Дякун, яка допомагає рідним, кошти потрібні на медикаменти та протез, тобто пластину.

«Вартість пластин і спеціальних матеріалів приблизно 50 тисяч гривень. Це надтерміновий збір. Давайте врятуємо хлопчину!», - йдеться на її сторінці в Facebook.

Збір коштів оголосили також рідні Богдана. За словами Юлії Дякун, вона домовилася з сестрою постраждалого хлопця, що всі кошти, які збирає волонтер, витратять на операцію, а ті, що збирають рідні — використають на ліки і реанімацію.

Висновки лікарів - страшно читати. Рідні просять оприлюднити їх, аби не виникали підозри стосовно критичності ситуації.

4149439391715103 — Олена Мельник; 5168 7573 3976 8444 — Юлія Адамлюк (Дякун)

Новини Вінниці / На Вінниччині жорстоко побили юнака: в громаді збирають кошти на його порятунокНовини Вінниці / На Вінниччині жорстоко побили юнака: в громаді збирають кошти на його порятунок