У Вінниці п’ятий день тривають пошуки молодого хлопця

Новини Вінниці / У Вінниці п’ятий день тривають пошуки молодого хлопця

Десятки вінницьких правоохоронців, військовослужбовців Національної гвардії та волонтерів залучено до пошуків Михайла Зубчука, який раптово зник на Тяжилові, очікуючи таксі в ніч з 10 на 11 квітня. Розшукові заходи тривають уже п’ятий день.

Десятки вінницьких правоохоронців, військовослужбовців Національної гвардії та волонтерів залучено до пошуків Михайла Зубчука, який раптово зник на Тяжилові, очікуючи таксі в ніч з 10 на 11 квітня. Розшукові заходи тривають уже п’ятий день.

Нагадаємо, NaПарижі писав, що хлопець зі знайомими та друзям святкував день народження приятельки. Після опівночі всі почали повертатися додому на таксі. Михайло викликав автомобіль для себе та інших, але раптово зник… З тих пір його розшукують.

Як зазначають у відділі комунікацій обласного главку, у перші дні проведення оперативних та слідчих заходів поліцейські встановили  і опитали усіх, хто бачився та  спілкувався з чоловіком напередодні зникнення, відтворили  можливий маршрут його руху, вивчили записи з камер відеонагляду.

Наразі оперативники, кінологи та дільничні офіцери поліції продовжують пошуки, прочісують лісопосадки, покинуті будівлі, прибережну зону озера в мікрорайоні Тяжилів, навколишні поля.

Прикмети Михайла - зріст 190 см, середньої тілобудови, темно-русе волосся. На момент зникнення був одягнений у темні джинси, темну куртку та чорні кросівки.

Просимо усіх, кому щось відомо про місцеперебування Михайла Зубчука, або тих, хто володієте будь-якою інформацією, яка може допомогти у його пошуках, звертатися до поліції за телефонами: 0432 59 43 59, 59 41 55, 097 946 13 77 або 102.

Макс Мельник

16 квітня, 2021