У Вінниці відкривають S)Mall: він має надихати на приємний та повноцінний відпочинок

Новини Вінниці / У Вінниці відкривають S)Mall: він має надихати на приємний та повноцінний відпочинок

Незабаром у Вінниці відкриють новий торгівельно-офісний центр. Поблизу перехрестя проспекту Юності та вулиці Келецької – у самісінькому серці мікрорайону Вишенька – 29 квітня відкриються двері S)Mall. За задумом авторів проекту, виконавців та власників, він стане родзинкою міста, еталоном комфорту та зручностей для містян. Вінничани заслуговують на заклад європейського рівня, адже місто щороку визнають найкомфортнішим в Україні та по-справжньому європейським.

Незабаром у Вінниці відкриють новий торговельно-офісний центр. Поблизу перехрестя проспекту Юності та вулиці Келецької – у самісінькому серці мікрорайону Вишенька – відкриються двері S)Mall. За задумом авторів проекту, виконавців та власників, він стане родзинкою міста, еталоном комфорту та зручностей для містян. Вінничани заслуговують на заклад європейського рівня, адже місто щороку визнають найкомфортнішим в Україні та по-справжньому європейським.  

У Вінниці сталий імідж європейського міста, де комфорт містян вважають запорукою розвитку. Саме тому бізнес разом з містянами крок за кроком намагається зробити всі сфери життя кращими. Незвичне архітектурне рішення та інший рівень надання послуг вінничанам гарантують у майбутньому торгово-розважальному комплексі, який створюється на місці колишнього ТЦ «Дастор», що розташований на перехресті проспекту Юності та вулиці Келецької, фактично у самісінькому «серці» найнаселенішого мікрорайону «Вишенька».

Якщо згадати будівлю два роки тому та порівняти з сучасною, то зміни вражаючі. Не залишилося і натяку на колишню споруду, що проектувалася за радянських часів та була косметично переобладнана під торговий центр. Нині вона має абсолютно інший вигляд. Ззовні і в середині…   

Уродженець Вінниці бізнесмен Артем Юшков реалізував достатньо об’єктів в різних регіонах України. Тому, за прикладом інших земляків, його зацікавили інвестиції саме у рідне місто. На масштабну реконструкцію будівлі та прилеглої території витрачено десятки мільйонів гривень. Ці кошти спрямовуються у комфортне та зручне середовище із сучасним дизайном та розгалуженою «системою» торгових та розважальних закладів.   

«Всі прекрасно знають, що багато заможних українців серед чиновників, бізнесменів, політиків активніше вкладають кошти не у вітчизняну економіку, а у нерухомість за кордоном: торгівельні комплекси, власні маєтки, приватні клініки тощо. Для нашого бізнесу принципово було інвестувати саме в Україну. Підтримувати потрібно не Польщу, Кіпр чи Іспанію, а рідне місто з європейською атмосферою», — підкреслював  Артем Юшков ще на початку реконструкції об’єкту.

Одразу зазначалось, що інвестиції будуть витрачатися на кардинальну зміну будівлі. Наразі можна констатувати, що фасаду S)Mall надали динамічний сучасний стиль. Створенням бренду займалася дизайн-компанія PRAVDA DESIGN, концепцію торгових площ розробила одна з найкращих консалтингових компаній України — Ukraine Trade Guild. Головним архітектором проєкту обрано вінничанина Віталія Плясовицю, адже саме його компанія проєктує більшість торгових та офісних центрів у місті.

«Родзинкою» комплексу В.Плясовиця називає легкий наче повітря фасад, що створює ілюзію руху разом з пішоходом, хоча він й складний у плані виконання. Проте будівельники на відмінно виконали завдання архітектора. 

«Як проектант багатьох інших об’єктів, можу сказати, що майбутній комплекс стане справжньою «перлиною». Такими є вимоги часу. Час змінюється, вишукуються більш цікаві ідеї та архітектурні рішення. Я вважаю, що такий комплекс має надихати людей на приємний та повноцінний відпочинок як з точки зору естетики, так і зручності», - зазначає Віталій Плясовиця.

Серед таких «додаткових» зручностей він називає ескалатор, якого раніше не було, а також дві парковки – з фасадного боку та за будівлею.

«Для мене робота була цікавою, хоча певні труднощі існували, адже за свою історію будівлю тричі реконструювали, тому спочатку вивчали усю наявну документацію, а потім прибирали зайве, аби залишити два поверхи замість сходинок у різних куточках. Також додали освітлення всієї будівлі, а згодом вінничани побачать благоустрій території навколо комплексу», - пояснює архітектор.  

Вже відомо, що на першому поверсі розташується супермаркет «Сільпо», магазин «ЄВА»,  «УкрЗолото», кафе-пекарня «Франс.уа», Bigman cafe, аптека «Доброго дня», магазин ТМ «Філіжанка», магазин телефонів та аксесуарів до гаджетів «Ябко» та численні бутіки. Загальна площа комплексу становить близько 15 тисяч м2. Він поєднає формат сучасного моллу зі звичною для вінничан концепцією торгово-офісних центрів.

Тому окрім бутіків з брендовим товаром та супермаркету, в перспективі комплекс міститиме дитячі магазини та доволі великий кінотеатр, який займатиме площу у 900 м2. Також у S)Mall буде велика прогулянкова зона за принципом кола, зона маленьких та великих ресторанів та кав’ярень.

Задум на те, аби вінничани мали новий зручний і великий майданчик для сімейного відпочинку з дітьми.

admin

9 квітня, 2021