Знайшли мертвим вінничанина Михайла Зубчука, якого розшукували майже два тижні

Новини Вінниці / Знайшли мертвим вінничанина Михайла Зубчука, якого розшукували майже два тижні

У Вінниці знайшли мервим 24-річного Михайла Зубчука, який зник ще в ніч на 11 квітня. Тіло чоловіка виявили біля озера на Тяжилові. У поліції, поки що, деталей не розповідають, але факт підтверджують.

У Вінниці знайшли мервим 24-річного Михайла Зубчука, який зник ще в ніч на 11 квітня. Тіло чоловіка виявили в озері на Тяжилові. Зовнішніх ознак насильницької смерті на тілі не виявлено, а от причини смерті стануть відомими після завершення судмедекспертизи.

Нагадаємо, до пошуків Михайла залучали правоохоронців, військовослужбовців Національної гвардії та волонтерів. Вони прочісували лісопосадки, покинуті будівлі, прибережну зону озера в мікрорайоні Тяжилів, навколишні поля.

Зник чоловік раптово вночі з 10-го на 11 квітня. Востаннє його бачили поблизу «Мрії». Відомо, що хлопець викликав таксі, щоб поїхати додому, але в машину так і не сів.

Як зазначають у відділі комунікації ГУНП, безвісти зниклого 24-річного вінничанина розшукували 12 днів. Сьогодні, близько 16.40 тіло хлопця дістали з З-х метрової глибини озера рятувальники. Мобільний телефон, гроші та особисті речі були при ньому.

Більш того, мобільник він тримав у руці.

Під час огляду тіла загиблого з залученням судово-медичного експерта ознак насильницької смерті не виявлено. Судово-медична експертиза встановить причину його смерті.  

Кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (вбивство) КК України було відкрито одразу як надійшла заява про зникнення Михайла.

Олег Верлан

22 квітня, 2021