З Ліверпуля маленькі вінничани можуть безкоштовно відправити вітальну листівку своїм рідним, Санта Клаусу чи Святому Миколаю

Новини Вінниці / З Ліверпуля маленькі вінничани можуть безкоштовно відправити вітальну листівку своїм рідним, Санта Клаусу чи Святому Миколаю

Це насправді так: на площі Ліверпуль у Вінниці учора відкрилася святкова локація, яка називається «Новорічна пошта». Звідти діти можуть безплатно відправити вітальну листівку своїм рідним, друзям чи навіть Санта Клаусу або Святому Миколаю.

Й це насправді так: на площі Ліверпуль, що у центрі Вінниці, учора відкрилася святкова локація, яка називається «Новорічна пошта». Звідти діти можуть безплатно відправити вітальну листівку своїм рідним, друзям чи навіть Санта Клаусу або Святому Миколаю.

Цей проект реалізується у нашому місті другий рік поспіль – за підтримки Укрпошти. Торік чимало дітей охоче скористалися такою можливістю й відправили вітальні листи рідним чи згаданим казковим персонажам. 

«Локація працюватиме щодня з 16:00 до 19:00. Кожній дитині даватимуть безкоштовно одну листівку та одну марку із тематичним написом «Щедрик народився у нас», – повідомляють у мерії Вінниці.


 

Юрій Ярмощук

12 грудня, 2018