Вінницькі рятувальники дві години гасили полум’я на складі з макулатурою (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінницькі рятувальники дві години гасили полум’я на складі з макулатурою (ФОТО)

Протягом двох годин вінницькі рятувальники боролися з вогнем на складі сировини, розташованому на вулиці Чехова. Нагадаємо, 18 серпня о 14:42 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу. Сірі «хвилі» диму були настільки масивними, що вінничани бачили їх з різних куточків міста та викладали у соцмережі світлини та відео. Горіла серед іншого і макулатура.

Протягом двох годин вінницькі рятувальники боролися з вогнем на складі сировини, розташованому на вулиці Чехова. Нагадаємо, 18 серпня о 14:42 до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу. Сірі «хвилі» диму були настільки масивними, що вінничани бачили їх з різних куточків міста та викладали у соцмережі світлини та відео. Горіла серед іншого і макулатура.

Як зазначають у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, загорілося складське приміщення для приймання вторсировини. Площа складу близько 400 кв.м, тому на місце події викликали одразу декілька нарядів вогнеборців з державних пожежно-рятувальних частин №2, 3 та 5. Загалом залучалося 20 чоловік особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

За офіційною інформацією, о 15:24 пожежу локалізовано, а о 16:32 ліквідовано. Розмір збитків підраховується. Про причину займання не повідомляється.

Новини Вінниці / Вінницькі рятувальники дві години гасили полум’я на складі з макулатурою (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі рятувальники дві години гасили полум’я на складі з макулатурою (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі рятувальники дві години гасили полум’я на складі з макулатурою (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі рятувальники дві години гасили полум’я на складі з макулатурою (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі рятувальники дві години гасили полум’я на складі з макулатурою (ФОТО)