Вночі на Вінниччині автівка опинилася у ставку. На ранок водія знайшли мертвим

Новини Вінниці / Вночі на Вінниччині автівка опинилася у ставку. На ранок водія знайшли мертвим

У селі Колюхів Тиврівської територіальної громади 22 жовтня загинув водій Peugeot. Його автівка опинилася у місцевому ставку. Причини та обставини встановлюють слідчі.

Як вказують у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась близько першої години ночі. Відомо, що за кермом легковика перебував 62-річний житель міста Вінниця.

За попередньо інформацією слідства, кермувальник Peugeot не впорався з керуванням та з’їхав у річку, де автомобіль затонув. Врятуватись чоловікові не вдалося. Знайшли його мертвим.

Слідством призначено проведення ряду експертиз, за висновком яких будуть встановлені обставини ДТП та причин смерті пенсіонера.

Перш за все експерти мають дати висновок відносно того, чи була смерть чоловіка насильницькою, а також чи було стороннє втручання, що допомогло опинись у водоймі автомобілю.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років.

Макс Мельник

22 жовтня, 2021