Жахлива аварія на Вінниччині: загинули двоє молодих людей, а трьох травмовано

Новини Вінниці / Жахлива аварія на Вінниччині: загинули двоє молодих людей, а трьох травмовано

У Гайсинському районі вночі 1 грудня зіткнулись бус Ford Transit та вантажівка MAN. У результаті аварії водій та пасажир мікроавтобуса загинули на місці події. Ще троє пасажирів цієї автівки, двоє з яких - неповнолітні, з численними травмами різного ступеню важкості госпіталізовані у лікарню. Слідчі встановлюють обставини та причини автопригоди.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 00.40 на вулиці Шкільній в селі Ободівка.

За попередньою інформацією слідства, 22-річний водій мікроавтобуса Ford Transit на заокругленій ділянці дороги не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем.

У результаті аварії водій мікроавтобуса та його 18-річний пасажир від отриманих травм загинули на місці події. Ще троє молодих людей, які також знаходились у мікроавтобусі, з численними травмами госпіталізовані у травматологічне та реанімаційні відділення Бершадської лікарні. Усі постраждалі – жителі села Бондурівка Гайсинського району віком від 16 до 22 років.

За кермом вантажівки перебував 45-річний житель Одеської області. Він не постраждав. Його освідували на стан сп’яніння. Він тверезий.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі. 

Новини Вінниці / Жахлива аварія на Вінниччині: загинули двоє молодих людей, а трьох травмованоНовини Вінниці / Жахлива аварія на Вінниччині: загинули двоє молодих людей, а трьох травмованоНовини Вінниці / Жахлива аварія на Вінниччині: загинули двоє молодих людей, а трьох травмованоНовини Вінниці / Жахлива аварія на Вінниччині: загинули двоє молодих людей, а трьох травмовано
Макс Мельник

1 грудня, 2021