Вінницька «Нива» з розгромним рахунком перемогла «Волинь-2» (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» з розгромним рахунком перемогла «Волинь-2» (ВІДЕО)

Після двох поспіль перемог у весняній частині чемпіонату вінницька «Нива» піднялася на 8-е місце у турнірній таблиці Групи А Другої ліги. До «середнячків» ще далеко, але поява змісту в грі команди дає надію, що у «нивівців» жага до перемог не зникне.

Після двох поспіль перемог у весняній частині чемпіонату вінницька «Нива» піднялася на 8-е місце у турнірній таблиці Групи А Другої ліги. До «середнячків» ще далеко, але поява змісту в грі команди дає надію, що у «нивівців» жага до перемог не зникне.  

Вчора, 27 березня, у Вінниці «Нива» з рахунком 3:0 перемогла «Волинь-2» з Луцька. Як повідомляє сайт вболівальників «Ниви», перший гол став рекордним. Його забито на 42 секунді поєдинку. Після подачі ауту з лівого флангу виникла «свіча» над штрафним гостей. У стрибку головою новачок «Ниви» Іван Петрук перевів м’яч у ворота – 1:0.  

На 25 хвилині «нивівець» Борячук від власних воріт закинув м’яч на хід Загорулько, який пішов у боротьбу відразу з двома захисниками, один з яких головою скинув пас воротарю. Але не дуже вдало і голкіперу прийшлося далеко вийти з воріт і вибити шкіряну сферу. М’яч опустився на груди Георгієву, другим дотиком Віктор майстерно з метрів 25 перекинув і захисників, і воротаря лучан, влучивши у верхню частину незахищених воріт! 2:0!

На 60 хвилині лучани залишилися у меншості. Другу жовту та червону картку отримав захисник «волинян» Мороз, який сфолив на Загорульку. А вже за 10 хвилин Артур став автором третього гола у ворота суперника.  

«Нива» розігнала швидку контратаку лівим флангом. Браславський отримав м’яч поблизу центрального кола, змістився ближче до воріт суперника і віддав ювелірну передачу на Загорулька, який вривався у штрафну з лівого флангу. Артур одним дотиком прийняв передачу, а іншим пробив повз воротаря, який вискочив назустріч, у дальній кут. 3:0!

А от 85 хвилині стався дуже прикрий епізод за участю граючого президенту вінницького клубу. Не впоравшись з емоціями, Артур Загорулько відкинув мяч і отримав за це другу жовту картку. В цій грі це, можливо, не важливо, але наступну гру наша команда проведе без лідера і бомбардира. Ось це прикро…

– Не очікували, що буде такий рахунок, - прокоментував нивівській пресслужбі результат матчу головний тренер команди володимир Циткін. - Адже команда суперника достатньо кваліфікована. Ми готувалися до «Волині-2», переглядали її матчі. Допомогло те, що забили швидкий гол. Це додало гравцям впевненості.

– Швидкий гол вплинув на зміну тактики в грі?

- Ні. Ми продовжували гнуту свою лінію. Лише психологічно хлопцям стало легше.

- Сьогодні було видалено одного із лідерів, Артура Загорулька. Тож наступну гру «Нива» зіграє без нього. Це дасться взнаки?

- Це скажу після тієї гри (жартує – авт.).

– Апетит приходить під час їжі. Є бажання продовжувати переможну серію?

- Є бажання вигравати кожну наступну гру. Далі одного матчу ми вперед не дивимося.

- Які ігрові лінії сьогодні сподобалися?

- Добре зіграла вся команда. Якщо перемогли, можна виділити лінію нападу, вона якісно виконала свою роботу. Якщо оборона не пропустила, значить також впоралася зі своїм завданням.

Макс Мельник

28 березня, 2021