На Вінниччині затримали двох рецидивістів, які насилували 14-річну дівчинку

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали двох рецидивістів, які насилували 14-річну дівчинку

У Гайсинському районі Вінниччини 12 жовтня правоохоронці затримали двох раніше судимих чоловіків, які підозрюються у вчинені сексуального насильства у відношенні до 14-річної дівчини. Знайшли їх неподалік будинку дитини, де стався злочин.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 14-річна дівчина знаходилася у будинку сама. Скориставшись відсутністю дорослих, 37-річний та 39-річний раніше судимий місцеві жителі зайшли у приміщення та «почали вчиняти розпусні дії відносно неповнолітньої».

Дитина вирвалася та розповіла рідним про те, що сталося. Близько 18:30 на спецлінію «102» надійшло повідомлення від матері неповнолітньої вчинення сексуального насильства.  

Поліцейські негайно зреагували на повідомлення і неподалік будинку затримали двох чоловіків.

Слідство готує необхідні матеріали для повідомлення затриманим про підозру та обрання їм запобіжного заходу. Нині вони затримані у процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 153 (сексуальне насильство, вчинене групою осіб, або сексуальне насильство щодо неповнолітньої особи) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

Макс Мельник

13 жовтня, 2021