На Вінниччині врізався у дерево та перекинувся позашляховик. Водій загинув, його пасажирку доставили у лікарню

Новини Вінниці / На Вінниччині врізався у дерево та перекинувся позашляховик. Водій загинув, його пасажирку доставили у лікарню

Неподалік села Нижня Кропивна Гайсинського району Вінниччини 12 жовтня сталась ДТП, в якій загинув 71-річний водій позашляховика Kia Mohave. Його 62-річній пасажирці надають допомогу лікарі.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінничични, за попередньою інформацією слідства, водій позашляховика, житель Одеси, не впорався з керуванням транспортного засобу. Автівка з‘їхала з дороги, де зіткнулася з деревом та перекинулася. 

Від отриманих ушкоджень водій загинув на місці аварії, а його пасажирка госпіталізована у районну лікарню. 

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого), в рамках якого призначено ряд експертиз для встановлення обставин та причин ДТП. 

Новини Вінниці / На Вінниччині врізався у дерево та перекинувся позашляховик. Водій загинув, його пасажирку доставили у лікарню Новини Вінниці / На Вінниччині врізався у дерево та перекинувся позашляховик. Водій загинув, його пасажирку доставили у лікарню
Макс Мельник

12 жовтня, 2021