У Вінниці повертаються до жорстких обмежень у громадському транспорті

Новини Вінниці / У Вінниці повертаються до жорстких обмежень у громадському транспорті

З 18 жовтня у громадському транспорті Вінниці повертаються до жорстких карантинних обмежень. Пасажирів у салон пускатимуть лише через передні двері, а кількість людей буде обмежена числом сидячих місць. Більш того, носіння маски у трамваї, тролейбусі чи автобусі знову буде контролюватися. Без маски не пустять.

«У зв’язку з погіршенням епідситуації щодо COVID-19 повертаємося до жорстких мір, які передбачені постановою уряду», - прокоментував NaПарижі ситуацію генеральний директор КП «Вінницька транспортна компанія» Михайло Луценко.

Ніхто постанову не відміняв, але влітку було трохи послаблено вимоги до перевезення пасажирів. Відкривали усі двері, а щодо маскового режиму у салоні людей попереджали, але не змушували одягати маску.

Хоча за показниками Вінниччина відповідає «жовтій» зоні, а загальна картина із захворюваністю в регіоні набагато краща за сусідні області, зокрема Житомирщину, проте вирішено працювати на випередження.

Окрім того, з власних джерел NaПарижі відомо, що з понеділка, 18 жовтня, особливу увагу громадському транспорту приділятимуть працівники Нацполіції, ДСНС та Держпродспоживслужби, здійснюючи регулярні перевірки.

Ігор Заіковатий

15 жовтня, 2021