Сварка пенсіонерів через межу: на Вінниччині дідусь вбив лопатою сусідку

Новини Вінниці / Сварка пенсіонерів через межу: на Вінниччині дідусь вбив лопатою сусідку

У Гайсинському районі через сварку за межу місцевий житель 14 жовтня лопатою вбив свою сусідку. Після скоєного чоловік пішов додому та розповів онуці про те, що сталось… Медики швидкої допомоги, які приїхали до села Брідок Соболівської територіальної громади, лише констатували смерть 69-річної жінки.

Як зазначають у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 12.00 лікарі зателефонували до поліції та повідомили про смерть селянки. Працівники поліції одразу затримали 83-річного підозрюваного, він не тікав з дому.

Попередньо встановлено, що між загиблою та її сусідом тривалий час мали місце неприязні відносини. Все через межу між ділянками. Цього разу конфлікт переріс у бійку, під час якої жінка вдарила свого сусіда лопатою. Він відібрав лопату й, у відповідь, наніс сусідці декілька ударів по голові. Від отриманих ушкоджень жінка померла на місці події.   

Дідуся затримано у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Наразі вирішується питання про оголошення пенсіонерові про підозру та обрання міри запобіжного заходу. За вбивство жінки чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

Макс Мельник

15 жовтня, 2021