Вінничани зможуть офіційно поскаржитись на Держгеокадастр

Новини Вінниці / Вінничани зможуть офіційно поскаржитись на Держгеокадастр

Вінничани та мешканці області тепер можуть офіційно «пришвидшити» питання оформлення земельної ділянки, без хабаря та через електронний сервіс.

Вінничани та мешканці області тепер можуть офіційно «пришвидшити» питання оформлення земельної ділянки, без хабаря та через електронний сервіс.

Про це повідомляють офіційні джерела.

«З 26 лютого 2020 року офіційно розпочав свою роботу новостворений Департамент забезпечення контролю якості надання послуг. Його основною метою є спрощення відносин між Держгеокадастром та громадянами, зокрема, досягнення максимального підвищення рівня виконавської дисципліни в територіальних органах служби.

У такий спосіб, Держгеокадастр гарантує:

оновлений механізм комунікації між службою та громадянами; 

міжнародні стандарти надання державних послуг;

сучасне електронне рішення щодо збору оцінок, відгуків та пропозицій від громадян (в усіх приміщеннях ГУДів розміщені плакати з QR-кодом, за допомогою якого усі охочі можуть лишити свої відгуки/скарги/пропозиції тощо стосовно роботи служби); 

постійну перевірку якості надання послуг територіальними підрозділами Держгеокадастру;

моніторинг ЗМІ та соціальних медіа для оперативного консультування та вирішення проблемних питань громадян», – йдеться в інформації.

Сервіс, безумовно, гарний, але  не усі люди літнього віку зможуть скористатись електронними послугами, а от більш молоді безумовно, отримають шанс.

Марина Карабай

29 лютого, 2020