Ватажок «ДНР» заявив про підтримку організатора акції протесту у Вінниці Доротича

Новини Вінниці / Ватажок «ДНР» заявив про підтримку організатора акції протесту у Вінниці Доротича

Один з лідерів угруповання «ДНР», яке в Україні називають терористичним, Денис Пушилін заявив про свою підтримку організаторів протестів «SAVE ФОП», які 14 січня планують провести акцію біля Вінницької ОДА. Більш того, за лінією розмежування пропонують перераховувати кошти на рахунок руху українських підприємців.

Один з лідерів терористичного угруповання «ДНР» Денис Пушилін заявив про свою підтримку організаторів протестів «SAVE ФОП», які 14 січня планують провести акцію біля Вінницької ОДА. Більш того, за лінією розмежування пропонують перераховувати кошти на рахунок руху українських підприємців.

«Офіційний» веб-сайт донецьких терористів ДАН опублікував заяву Д.Пушиліна, в якій йдеться про підтримку «трудового українського народу», які протестують «проти знищення підприємництва, драконівського підвищення тарифів ЖКХ».

В Донецьку не знають про вінницьку акцію «SAVE ФОП» на чолі з Сергієм Доротичем, тому закликають «15 і 28 січня розпочати не акції протесту, а Всеукраїнську Народну Революцію». Пушилін обіцяє, що «Донбас підтримає».

Ватажок «ДНР» переконує своїх читачів у тому, що такі особистості як С.Доротич, Д.Штанько, А.Шарій і В. Шилова «можуть стати новими народними лідерами», а також пропонує долучитися до збору коштів на рахунку зареєстрованої на Сергія Доротича ГО «Рух «ЗбережиФОП» у Приватбанку.

Заява Пушиліна – найкраща спроба дискредитації руху підприємців. По-перше, колишній співробітник мережі МММ не згадав, що більшість малого бізнесу з Донецька виїхало, а по-друге, ставлення до терористів в усьому світі негативне.  

P.S. Пізніше у ДАН заявили, що сайт було зламано та поміщено матеріал про підтримку мітингувальників.

На фото - Донецьк

Олег Верлан

14 січня, 2021