У Вінницькій птахофабриці висловлюють глибоке співчуття близьким загиблого співробітника компанії

Новини Вінниці / У Вінницькій птахофабриці висловлюють глибоке співчуття близьким загиблого співробітника компанії

Керівництво та трудовий колектив Філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» висловлює глибоке співчуття з приводу загибелі співробітника компанії внаслідок нещасного випадку.

Керівництво та трудовий колектив Філії «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» висловлює глибоке співчуття з приводу загибелі співробітника компанії внаслідок нещасного випадку.

Як повідомлялося раніше, трагедія сталася 10 червня 2019 року, о 12.20, в місті Ладижин, на території цеху технічних фабрикатів, по вулиці Хлібозаводська, 2б. Внаслідок нещасного випадку водій підприємства отруївся сумішшю газів.

Відразу чоловіка, який перебував у тяжкому стані, доставили до КП «Ладижинська міська лікарня» та наступного дня направлено до  Вінницької обласної клінічної лікарні ім. М.І. Пирогова. Медики намагалися зберегти життя. Але, на превеликий жаль, 26 червня наш колега помер. Це втрата, яку вже неможливо повернути. 

Керівництво компанії продовжує максимально сприяти слідству у рамках розслідування нещасного випадку на виробництві. Про остаточні результати слідства після його офіційного завершення ми проінформуємо громадськість.

Висловлюємо щирі співчуття з приводу непоправної втрати родині та близьким померлого.

«Вінницька птахофабрика» до останнього моменту намагалася врятувати життя свого співробітника: надала всебічну матеріальну допомогу для забезпечення належного лікування та придбання медикаментів, підтримувала постійний зв'язок із сестрою нашого колеги. Керівництво компанії сприяло залученню для проведення додаткової діагностики стану пацієнта та незалежної експертизи щодо методів лікування відомого доктора медичних наук, професора кафедри неврології Вінницької обласної психоневрологічної лікарні ім. акад. О.І.Ющенка Московка Сергія Петровича. Проте, на превеликий жаль, врятувати нашого колегу не вдалося.

Ми запевняємо, що не залишимо родину загиблого у складний для них час та та долучимось до організації поховання.

 

З повагою,

прес-служба ТОВ «Вінницька птахофабрика»

admin

27 червня, 2019