У Вінниці трьома борщами пригощали учасників велозаізду на 400 кілометрів (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці трьома борщами пригощали учасників велозаізду на 400 кілометрів (ФОТО, ВІДЕО)

У Вінниці спільнота велосипедистів «Клюб рандоннерів «Святий Матраце» 19 липня провела перший у місті і області велозаїзд бревет BRM 400 «Три борщі» на 400 км.

У Вінниці спільнота велосипедистів «Клюб рандоннерів «Святий Матраце» 19 липня провела перший у місті і області велозаїзд бревет BRM 400 «Три борщі» на 400 км.

Реєстрація на бревет-заїзд проходила з червня. Ліміт проходження - 27 годин. «Нульова» точка, звідки стартували учасники, знаходилась на площі Ліверпуль у центрі міста. Велосипедисти повинні були подолати шість «контрольно-пропускних пунктів». На дистанції біля «КП» учасників чекали три різних видів борщу і бонус-сюрпириз на фініші – смачна кава.

Такий підхід співпадає із меседжем заходу, адже тільки #каральна_гостинність (повноцінне харчування для учасників на КП.) є 100%-им мотиватором підписатись під таку авантюру.

Новини Вінниці / У Вінниці трьома борщами пригощали учасників велозаізду на 400 кілометрів (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці трьома борщами пригощали учасників велозаізду на 400 кілометрів (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці трьома борщами пригощали учасників велозаізду на 400 кілометрів (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці трьома борщами пригощали учасників велозаізду на 400 кілометрів (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці трьома борщами пригощали учасників велозаізду на 400 кілометрів (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці трьома борщами пригощали учасників велозаізду на 400 кілометрів (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці трьома борщами пригощали учасників велозаізду на 400 кілометрів (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці трьома борщами пригощали учасників велозаізду на 400 кілометрів (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці трьома борщами пригощали учасників велозаізду на 400 кілометрів (ФОТО, ВІДЕО)