У Вінниці «примарна» автівка збила мотоцикліста, тому згодом водії порозумілися

Новини Вінниці / У Вінниці «примарна» автівка збила мотоцикліста, тому згодом водії порозумілися

Близько 21 години 16 вересня на проспекті Коцюбинського у Вінниці автомобіль BMW зіткнувся з мотоциклом. На місце аварії прибули екіпаж патрульної поліції та бригада швидкої допомоги. Проте через певні обставини водії розійшлися мирно, а заяву постраждалий мотоцикліст забрав.

У патрульній поліції пояснили NaПарижі, що водії порозумілися, тому жодних протоколів не складалося, а заяву забрали…

Як вказав у Facebook вінницький волонтер Ярослав Пашкевич, який випадково опинився на місці події, ще до приїзду правоохоронців з тильного боку автівки «зник» держномер. Перехожі завадили зняти у передній знак.

Мотоцикліста з місця ДТП забрали до лікарні. За словами вінничанина, патрульні чомусь переконували очевидців та родичів постраждалого у тому, що номері транзитні, оскільки авто пригнали із США.  

Пізніше, один із свідків аварії перевірив номер в «Опендатабот» і виявилось, що він зареєстрований за автівкою іншої моделі – мікроавтобус Mercedes. Отже, по суті, BMW можна назвати «примарою».

Фото PressPoint

Новини Вінниці / У Вінниці «примарна» автівка збила мотоцикліста, тому згодом водії порозумілисяНовини Вінниці / У Вінниці «примарна» автівка збила мотоцикліста, тому згодом водії порозумілисяНовини Вінниці / У Вінниці «примарна» автівка збила мотоцикліста, тому згодом водії порозумілися
Макс Мельник

17 вересня, 2021