У Вінниці планують проведення двох осінніх ярмарків

Новини Вінниці / У Вінниці планують проведення двох осінніх ярмарків

Якщо у докарантинні часи у Вінниці відбулося чотири-п’ять ярмарків з продажу сільгосптоварів місцевого виробництва, то у цьому році плануються дві. Остаточне рішення має узгодити виконком Вінницької міськради у середу, 13 жовтня.

Нагадаємо, ярмарки відбуваються поблизу ТЦ Plaza Park (кол. «Шок») по вулиці Келецька, 117-б. Нині територія перебуває в оренді, але нібито всі зацікавлені та дотичні сторони домовилися.  

Як пояснили NaПарижі у департаменті адмінпослуг Вінницької міськради, залишається лише відповідне рішення виконкому, а також організаційне забезпечення ділянки санітарними умовами тощо.

За умови погодження осінні ярмарки відбудуться 24 та 30 жовтня з 8:00 до 15:00.

Передбачається, що вінничанам запропонують продукцію підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та ковбасних виробів, курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торговельні підприємства споживчої кооперації. А головне, що ціни на ярмарку мають бути нижчими за ті, що є на ринках та в торговій мережі міста. Для аграріїв участь у ярмарках безкоштовна.

Олег Верлан

11 жовтня, 2021