У Вінниці до 1 вересня планують завершити реконструкцію спорткомплексу на Янгеля. Чекають грошей від держави (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці до 1 вересня планують завершити реконструкцію спорткомплексу на Янгеля. Чекають грошей від держави (ВІДЕО)

До 1 вересня у Вінниці планують завершити реконструкцію спортивного комплексу по вулиці Янгеля. Попри відсутність державного фінансування. Про це у Facebook повідомив міський голова Сергій Моргунов.

До 1 вересня у Вінниці планують завершити реконструкцію спортивного комплексу по вулиці Янгеля. Попри відсутність державного фінансування. Про це у Facebook повідомив міський голова Сергій Моргунов.

За його словами, з початку року роботи проводяться за кошти громади.

"Очікуємо, що завершимо роботи при співфінансуванні з Державного фонду регіонального розвитку", - зазначає С.Моргунов.

Міський голова нагадує про масштабні плани: на місці занедбаного колишнього СКА має з'явитись повноцінний спортивний центр з басейном. На цей час виконано вже 70% запланованих робіт, у тому числі найскладніших.

Нині будівельники облаштовують чашу басейну, збираються фарбувати приміщення, влаштовують зовнішню каналізацію та оздоблюють фасад.

"Загальна площа приміщень, які мають відремонтувати, понад 5000 кв м. Завдяки тому, що влаштували нову систему опалення, будівля нормально «перезимувала», кажуть робітники. Це дозволило не припиняти внутрішні роботи", - пише С.Моргунов.

Майбутній спорткомплекс включатиме гімнастичну залу, зали для ігрових видів спорту, атлетичну, для "сухого плавання", басейн на 860 м3 води, зону рекреації, кімнати для тренерів, навчальні класи, санвузли та роздягальні.

Будівлю обладнають підйомниками та пандусами для зручності маломобільних людей. Оновити планують і прилеглу територію.

Нагадаємо, наприкінці вересня минулого року Вінницька міськрада виділила 8 мільйонів гривень на облаштування системи опалення у спортивному комплексі по вулиці А. Янгеля.

Як повідомляв NаПарижі, Вінниця цього року чекає від ДФРР 23 мільйони гривень, аби ввести в експлуатацію спорткомплекс на Янгеля.