У вінничанина, який ґвалтував та бив доньку, правоохоронці знайшли пістолет Макарова та радіостанції

Новини Вінниці / У вінничанина, який ґвалтував та бив доньку, правоохоронці знайшли пістолет Макарова та радіостанції

Слідчі 3 листопада оголосили про підозру 38-річному вінничанину щодо вчинення сексуального насильства над 17-річною дочкою. Слова дівчини про погрози виявилися не перебільшеннями – під обшуку час у чоловіка знайшли пістолет Макарова та бойові набої, а також багато іншого, що може свідчити про «рід занять» людини.

Нагадаємо, NaПарижі писав, що у Вінниці затримали чоловіка за підозрою у систематичному ґвалтуванні доньки-студентки.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, після затримання раніше судимого зловмисника правоохоронці провели обшук за місцем його проживання. Під час огляду території поблизу будинку поліцейські знайшли пістолет Макарова та два магазини з бойовими набоями до нього, а також близько ста набоїв різного калібру, які були закопані неподалік залізничної колії. 

Також у будинку підозрюваного слідчі виявили накопичувачі до камер відеоспостереження, радіостанції та інші речові докази, які можуть свідчити про причетність зловмисника до злочинної діяльності.

Наразі вінничанина перевіряють на причетність до вчинення майнових злочинів на території області. 

Слідство звернулось з клопотанням до суду про обрання підозрюваному у вчиненні сексуального насильства над дівчиною запобіжного заходу у вигляді взяття під варту терміном на 60 діб.

За незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами розпочато кримінальне провадження за ст. 263 КК України. Такий злочин карається ув’язненням терміном до  7 років.

За зґвалтування неповнолітньої дівчини, згідно ч.3 ст.152 КК України, затриманому «світить» до 12 років перебування за ґратами.

Макс Мельник

4 листопада, 2021