У Вінниці затримали чоловіка за підозрою у систематичному ґвалтуванні доньки

Новини Вінниці / У Вінниці затримали чоловіка за підозрою у систематичному ґвалтуванні доньки

Вінницькі правоохоронці затримали 38-річного чоловіка за підозрою у систематичному ґвалтуванні свої 17-річної доньки-студентки. Батько перебуватиме під вартою.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції, на лінію «102» зателефонувала мати дівчини. Жінка розлучена, перебуває на заробітках. Спочатку їй зателефонувала донька, яка розповіла жахливі подробиці.

Колишній чоловік вивіз на автівці власну дитину за місто та зґвалтував її. Звісно, мати не змогла мовчати та звернулася за допомогою до правоохоронців.

Вже слідчому поліції студентка зізналася, що проживає разом з батьком та мачухою, і батько систематично вчиняв над нею сексуальне насильство, бив гумовим кийком та постійно залякував…

Через систематичні побої дівчина боялась раніше комусь розповідати про насильство. Після чергового зґвалтування вона наважилась подзвонити своїй матері.

Зловмисника затримано у процесуальному порядку. Відомо, що раніше чоловік неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. Чи перебуватиме він під вартою на час розслідування, вирішить суд, хоча, мабуть, буде дивно, якщо підозрюваного відпустять під домашній арешт…

Нагадаємо, за вчинення систематичного сексуального насильства щодо неповнолітньої особи згідно ст.152 Кримінального Кодексу України  зловмиснику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Макс Мельник

3 листопада, 2021