Затримано нападників на поліцейських

Новини Вінниці / Затримано нападників на поліцейських

Завдяки оперативній роботі правоохоронних органів вдалося затримати двох військових, батька та сина, які переховувалися на території Одеської області.

Спецпідрозділ КОРД здійснив затримання зловмисників за силової підтримки. Нападниками виявилися батько та син, які відкрили вогонь по поліцейських, що зупинили їхній автомобіль для перевірки. Унаслідок цього нападу загинув 20-річний правоохоронець, а його напарник отримав поранення.

Поліцейський, який загинув, захищаючи свого напарника, здійснив постріли та поранив одного з нападників. Обставини події та мотиви злочину наразі встановлюються, і за цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 348 Кримінального кодексу України - Вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронних органів.

Санкція статті передбачає до довічного позбавлення волі для винних осіб. Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону.

 

Новини Вінниці / Затримано нападників на поліцейськихНовини Вінниці / Затримано нападників на поліцейськихНовини Вінниці / Затримано нападників на поліцейських
Михайло Білик

21 квітня, 2024