Молодому військовому вручили медаль «За військову службу Україні»

Новини Вінниці / Молодому військовому вручили медаль «За військову службу Україні»

У Вінницькій обласній адміністрації відбулося вручення високої державної нагороди військовослужбовцю Богдану Димчаку, який відзначився особистою мужністю та самовідданістю під час виконання бойових завдань під Бахмутом.

Починаючи з перших днів повномасштабного вторгнення, молодий військовий, Богдан Димчак, проявив себе як справжній герой, гідно виконуючи складні завдання. Його нестримна воля та відданість боротьбі за державну незалежність та територіальну цілісність України зробили його справжнім прикладом для інших військовослужбовців.

Під час важких боїв під Бахмутом, Богдан Димчак не тільки виконував свої обов'язки з високою відповідальністю, але й врятував життя своїм товаришам. Завдяки його безстрашній дії та вмінню надавати допомогу під обстрілом, два гвардійці отримали необхідну медичну допомогу та були евакуйовані з місця бою.

Медаль «За військову службу Україні» стала заслуженою нагородою для Богдана Димчака та відзнакою його вірності військовій присязі та бездоганному виконанню своїх обов'язків перед Батьківщиною.