У поліції Вінниччини спростовують версію газовиків щодо спроби підпалу трактора

Новини Вінниці / У поліції Вінниччини спростовують версію газовиків щодо спроби підпалу трактора

У невеличкому селі Пагурці Хмільницького району Вінницької області місцевий житель вирішив не дозволити співробітникам управління газового господарства відключити через борги його будинок від газопостачання. Він нібито спробував підпалити трактор газовиків. Розслідування інциденту правоохоронцями виявило несподівані деталі, які спростовують версію газовиків.

Більш того, у поліції надали NaПарижі світлини «постраждалого» трактора. Сліди підпалу складно побачити…

Нагадаємо, NaПарижі писав про спробу підпалу за слів начальника Хмільницького управління газового господарства Ігор Квік, який запевнив, що його підлеглі загасили загоряння колеса.

«Інакше наслідки могли б бути страшними. Нашим працівникам вдалося загасити підпал самотужки. На місце події було викликано поліцію», - додав І.Квік.

Як повідомили у пресслужбі поліції, правоохоронці, які виїхали на місце конфлікту, з’ясували, що в газовиків не було документів, на підставі яких людям могли відключати газ.

«Тобто законних підстав для відключення не було. Відтак, поліцейські заборонили газовикам проводити роботи з відключення газу літнім людям. Конфліктну ситуацію вирішено на місці, газовики поїхали. Матеріальної шкоди завдано не було. І газовики це підтвердили», - пояснили у відділі комунікації з посиланням до інформацію начальника Хмільницького райвідділу поліції Валерія Романюка.

Додамо, у домоволодінні, яке тоді планувалося залишити без газу, мешкають 55-річний інвалід та його 78-річна матір. У поліції розповіли, що чоловік розбив пляшку ємкістю 0,25 л об колесо, краплі речовини спалахнули, а загасила їх 78-річна пенсіонерка рукою.

Олег Верлан

11 жовтня, 2021