Тримання під вартою без права внесення застави: у Вінниці суд обрав запобіжний захід хлопцям, підозрюваним у катуванні студента

Новини Вінниці / Тримання під вартою без права внесення застави: у Вінниці суд обрав запобіжний захід хлопцям, підозрюваним у катуванні студента

Вінницький міський суд обрав запобіжний захід двом молодикам 19 та 16 років, яких підозрюють у катуванні 18-річного студента коледжу. Як повідомили у пресслужбі прокуратури Вінницької області, за клопотанням слідчого, погодженим з процесуальним керівником прокурором Вінницької місцевої прокуратури, судом обом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави.

Вінницький міський суд обрав запобіжний захід двом молодикам 19 та 16 років, яких підозрюють у катуванні 18-річного студента коледжу. Як повідомили у пресслужбі прокуратури Вінницької області, за клопотанням слідчого, погодженим з процесуальним керівником прокурором Вінницької місцевої прокуратури,  судом обом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави.   

Нагадаємо, про те, що 18-річного студента коледжу жорстоко побили, у поліції дізналися 23 грудня від медиків. Хлопець змушений був звернутися до лікарів через погіршення стану здоров’я.

У поліції зазначають, що зловмисники «вчиняли дії, що не відповідають загальноприйнятим нормам моралі, принижували його людську гідність». Крім того, нападники вимагали у потерпілого гроші.