Третя перемога поспіль: вінницька «Нива» на виїзді здолала «Оболонь-2»

Новини Вінниці / Третя перемога поспіль: вінницька «Нива» на виїзді здолала «Оболонь-2»

Після двох виграшів на домашньому майданчику вінницька «Нива» продовжила переможну серії у гостях - у Бучі 3 квітня. Місцева «Оболонь-2» пропустила два сухих м’ячі у матчі з вінничанами.

Після двох виграшів на домашньому майданчику вінницька «Нива» продовжила переможну серії у гостях - у Бучі 3 квітня. Місцева «Оболонь-2» пропустила два сухих м’ячі у матчі з вінничанами.

Як зазначають у пресслужбі «Ниви», у першому таймі було багато боротьби та довгих передач. У складі вінницької команди було більше досвідчених футболістів, тому «Нива» грала гостріше.

Після перспективного дальнього удару Борячука рікошети могли довести справу до гола, як і в епізоді, коли Білик намагався пробити метрів з десяти. Потім на навіс Калітова Попов головою запустив м’яч «трохи» у бік від воріт.

Гру господарів намагалося вести тріо центральних напівзахисників Корнєв-Сичевський-Улянченко, але захист «Ниви» діяв чітко. Лише ближче до перерви непогано бив метрів із 20-и по діагонали Скідан, проте м’яч просвистів над поперечиною.

Нулі на табло стали справедливим підсумком першої половини матчу.

Голи пішли вже після перерви. Чудово спрацював правий фланг вінничан. Браславський поборовся за м’яч у глибині, Петрук сміло прорвався через правий край і навісив, а Максим Зеленевич вдарив головою в падінні. Він влучив точно в ціль – 0:1. Ось так спрацювала заміна від Циткіна – всього через дві хвилини!

Скромні спроби «Оболоні»-2 відігратися не привели до успіху. Якщо б Георгієв, який мав гольові нагоди, влучив хоча б раз у ціль, інтрига в матчі могла б зникнути могла б зникнути раніше…

А так все вирішилось у кінцівці – на 86-й хвилин. Після ауту з правого флангу після підбору Петрук віддав пас на край штрафного майданчику. Звідти Олександр Борячук в один дотик відправив м’яча у дальній кут – 0:2. Перший гол у чемпіонаті від досвідченого захисника, який повернувся в «Ниву» зимою.

Це вже третя перемога нашої команди поспіль! Винницька «Нива» набирає 15 очок, що дозволяє максимально наблизитися до «середини» таблиці, адже лише три залікових бали команда поступається чернівецькій «Буковини», яка йде 7-ою.

Макс Мельник

4 квітня, 2021