Розкішні краєвиди села на Вінниччині надихнули митця

Новини Вінниці / Розкішні краєвиди села на Вінниччині надихнули митця

Фото з висоти пташиного польоту на околицях одного із сіл із Оратівського району, що у Вінницькій області, зробив місцевий фотограф. Світлини майстра перегукуються із віршам Шевченка  - «і лани широкополі, і Дніпро, і кручі». Щоправда на фото  зображено не річку, а озеро, але воно виглядає доволлі велично, а його насичений колір просто вражає своєю глибиною.

Фото з висоти пташиного польоту на околицях одного із сіл із Оратівського району, що у Вінницькій області, зробив місцевий фотограф. Світлини майстра перегукуються із віршам Шевченка - «І лани широкополі, і Дніпро, і кручі».

Щоправда, на фото зображено не річку, а озеро, але воно виглядає доволлі велично, а його насичений колір просто вражає своєю глибиною.

 

 

Новини Вінниці / Розкішні краєвиди села на Вінниччині надихнули митця Новини Вінниці / Розкішні краєвиди села на Вінниччині надихнули митця Новини Вінниці / Розкішні краєвиди села на Вінниччині надихнули митця Новини Вінниці / Розкішні краєвиди села на Вінниччині надихнули митця Новини Вінниці / Розкішні краєвиди села на Вінниччині надихнули митця Новини Вінниці / Розкішні краєвиди села на Вінниччині надихнули митця Новини Вінниці / Розкішні краєвиди села на Вінниччині надихнули митця Новини Вінниці / Розкішні краєвиди села на Вінниччині надихнули митця Новини Вінниці / Розкішні краєвиди села на Вінниччині надихнули митця