Підозрюваного у розбещенні школярок вінницького вчителя залишили на волі

Новини Вінниці / Підозрюваного у розбещенні школярок вінницького вчителя залишили на волі

Сьогодні, 29 листопада Вінницький апеляційний суд залишив без змін ухвалу слідчого судді міського суду, якою до вчителя фізичного виховання, підозрюваного у розбещенні неповнолітніх, застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та одночасно визначено заставу – 190 тисяч 320 гривень.

Нагадаємо, NaПарижі писав, що вранці 23 листопада в райрні вулиці Київської вінницькі правоохоронці провели обшук та затримання шкільного вчителя за підозрою у розбещенні дівчат.

Як вказують у пресслужбі ВАС, апеляційну ж скаргу прокурора суд відхилив. У ній сторона обвинувачення просила не обирати підозрюваному альтернативний запобіжний захід. Адвокат же з рішенням першої інстанції погодився.

Додамо, що апеляційний розгляд відбувся в закритому режимі. Ймовірний злочинець, учитель однієї з вінницьких шкіл, перебуває на волі. Заставу сплатив його батько.

Крім розбещення неповнолітніх, 24-річному педагогу інкримінують домагання дитини для сексуальних цілей. За такі кримінальні правопорушення передбачено до 8 років ув’язнення.

Тепер питання, а чи «впливатиме» вчитель на дівчат, через яких опинився під слідством?..

Макс Мельник

29 листопада, 2021