Під Вінницею в аварію потрапили пасажирський автобус міжнародного сполучення і фури: обійшлось без постраждалих (ФОТО)

Новини Вінниці / Під Вінницею в аварію потрапили пасажирський автобус міжнародного сполучення і фури: обійшлось без постраждалих (ФОТО)

Біля села Лукашівка неподалік Вінниці сьогодні вранці сталася автопригода за участі пасажирського автобуса міжнародного сполучення, чотирьох вантажівок та двох легковиків. Як повідомили у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, на щастя, внаслідок аварії ніхто не серйозно постраждав.

Біля села Лукашівка неподалік Вінниці сьогодні вранці сталася автопригода за участі пасажирського автобуса міжнародного сполучення, який їхав до Польщі, чотирьох вантажівок та двох легковиків. Як повідомили у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, на щастя, внаслідок аварії ніхто не серйозно постраждав.

Хоча спочатку водія автобуса відвезли до лікарні, але від госпіталізації він відмовився.

Нараз на місці події працюють патрульні поліцейські. Вони забезпечують безпеку дорожнього руху, який через аварію суттєво ускладнено, та складають адміністративні матеріали за фактом ДТП.

Новини Вінниці / Під Вінницею в аварію потрапили пасажирський автобус міжнародного сполучення і фури: обійшлось без постраждалих (ФОТО)Новини Вінниці / Під Вінницею в аварію потрапили пасажирський автобус міжнародного сполучення і фури: обійшлось без постраждалих (ФОТО)Новини Вінниці / Під Вінницею в аварію потрапили пасажирський автобус міжнародного сполучення і фури: обійшлось без постраждалих (ФОТО)