Під час ДТП у Вінниці травмовано двох студенток

Новини Вінниці / Під час ДТП у Вінниці травмовано двох студенток

У Вінниці ввечері 8 вересня на проспекті Коцюбинського сталась ДТП. Під колеса Renault Clio потрапили троє пішоходів. Постраждали зокрема двоє дівчат, яких каретою швидкої допомоги доставлено у лікарню та госпіталізовано. Їх однолітку після огляду медики відпустили додому.

У Вінниці ввечері 8 вересня на проспекті Коцюбинського сталась ДТП. Під колеса Renault Clio потрапили троє пішоходів. Постраждали зокрема двоє дівчат, яких каретою швидкої допомоги доставлено у лікарню та госпіталізовано. Їх однолітку після огляду медики відпустили додому.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 19.00. За кермом автівки перебував 66–річний вінничанин.

За попередньою інформацією слідства, рухаючись у напрямку вулиці Замостянської, водій допустив наїзд на трьох 17–річних студенток, які переходили дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. 

Внаслідок автопригоди двоє з дівчат госпіталізовані до лікарні. Ще одну їх ровесницю лікарі оглянули у медичному закладі та відпустили додому.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких буде встановлена причина аварії.

Водій освідуваний, він тверезий.

Слідством  розпочато  кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. 

Новини Вінниці / Під час ДТП у Вінниці травмовано двох студентокНовини Вінниці / Під час ДТП у Вінниці травмовано двох студенток
Макс Мельник

9 вересня, 2021