П'яна вінничанка у Хмельницькому забула, де залишила чотирирічну доньку. На щастя, дівчинку знайшли

Новини Вінниці / П'яна вінничанка у Хмельницькому забула, де залишила чотирирічну доньку. На щастя, дівчинку знайшли

У неприємну історію потрапила нетвереза 32-річна жителька Вінниці у Хмельницькому. Тули вона поїхала до своєї матері. Взяла із собою чотирирічну доньку, але дорогою випила й навіть забула, де залишила дитину.

У неприємну історію потрапила нетвереза 32-річна жителька Вінниці у Хмельницькому. До сусіднього обласного центру вона поїхала у гості до своєї матері. Взяла із собою чотирирічну доньку, але дорогою випила й навіть забула, де залишила дитину.

Про цей випадок повідомили у секторі комунікації ГУНП Хмельниччини. До поліції 2 березня зателефонувала жителька одного із приміських сіл і розповіла, що зникла її донька з чотирирічною онукою, які виїхали до неї з Вінниці ще 27 лютого.

На пошуки жінки з дитиною були зорієнтовані усі наряди Хмельницького районного управління поліції та патрульні. Спочатку поліцейські розшукали на залізничному вокзалі горе-матір. Вона була у сумнівній компанії і без дитини...

У поліції кажуть, що жінка була п'яною і не могла пригадати, де залишила дівчинку.

"Провівши ряд заходів, правоохоронці розшукали 4-річну дитину. Як виявилось, матір залишила її на малознайомих людей, а сама подалась пиячити. На щастя, жодних правопорушень щодо дівчинки скоєно не було. Поліцейські передали дитину на огляд медиків, а потім відвезли до бабусі. Туди ж з Вінниці приїхав і батько дівчинки. Жінку поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) КУпАП", - повідомляють у поліції Хмельниччини.

Сергій Маламура

3 березня, 2021