Одного з вінницьких нардепів можуть залишити без грудневої зарплатні через «прогули»

Новини Вінниці / Одного з вінницьких нардепів можуть залишити без грудневої зарплатні через «прогули»

Комітет з питань регламенту ВР рекомендував лишити 79 народних обранців зарплатні за грудень 2020 року. Про це повідомляє рух Чесно. Серед депутатів, яких можуть позбавити грошей і вінничанин Олег Мейдич з фракції «Батьківщина».

Комітет з питань регламенту ВР рекомендував залишити 79 народних обранців без зарплатні за грудень 2020 року. Про це повідомляє рух Чесно. Серед депутатів, яких можуть позбавити грошей і вінничанин Олег Мейдич з фракції «Батьківщина».  

«Справа у тому, що у грудні 2020 року вони без поважних причин пропустили понад 30% голосувань у ВР або понад половину засідань комітетів», - поясняють причини «санкцій» представники громадської організації.

Загальна сума коштів, яку не отримають нардепи, складе 3,3 млн грн. «Чесно» наводить перелік парламентарів, яких вважає «прогульниками». Серед них депутат, обраний по 18-му мажоритарному окрузі на Вінниччині, «батьківщинівець» О.Мейдич.

Можливо, нардепи мали поважні причини не відвідувати Раду, але своєчасно не повідомили про це. Сподіваємося, що «там» розберуться, і невинних не покарають, тобто не залишать без грошей.

     

 

Олег Верлан

22 січня, 2021