Не пропрацював й року. Кабмін звільнив голову Держгеокадастру

Новини Вінниці / Не пропрацював й року. Кабмін звільнив голову Держгеокадастру

Менше року тому, а саме в листопаді 2019 року Кабмін призначив головою Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Дениса Башлика. Однак, опублікованого на Урядовому порталі згідно розпорядження № 566-р, пана Башлико було звільнено.

Менше року тому, а саме в листопаді 2019 року Кабмін призначив головою Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Дениса Башлика. Однак, згідно опублікованого на Урядовому порталі розпорядження № 566-р, пана Башлико було нещодавно звільнено.

Відповідне розпорядження від 25 травня № 566-р опубліковане на Урядовому порталі.

"Звільнити Башлика Дениса Олександровича з посади Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру відповідно до частини першої статті 871 Закону України “Про державну службу”, - йдеться у документі.

Іншим розпорядженням № 567-р уряд тимчасово, до призначення в установленому порядку Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, поклав виконання обов’язків керівника на першого заступника голови зазначеної Служби Юлію Мороз.

Ірина Заіковата

26 травня, 2020