На Вінниччині за залишеним номерним знаком на місці ДТП розшукали водія, який збив військового

Новини Вінниці / На Вінниччині за залишеним номерним знаком на місці ДТП розшукали водія, який збив військового

Ввечері 24 вересня у Гайсині автівка збила військового. Водій не став чекати на приїзд медиків та поліції. «Спритного» водія правоохоронці розшукали протягом години. Ним виявився місцевий пенсіонер.

Як повідомляють у відділі комунікації обласного главку поліції, аварія сталась близько 22.00. За попередньою інформацією слідства, водій легковика допустив наїзд на 51–річного військовослужбовця, мешканця Кіровоградської області, який перетинав проїзну частину дороги.

Викликавши швидку медичну допомогу потерпілому, правопорушник втік. Чоловік з травмами госпіталізований до лікарні. За номерним знаком, який залишився на місці ДТП, поліцейські встановили особу правопорушника. Ним виявився 64–річний місцевий житель.

У водія та потерпілого здійснено забір крові для проведення аналізу на стан сп’яніння. Транспортний засіб вилучено та поміщено на арештмайданчик.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.  

Макс Мельник

25 вересня, 2021