На Вінниччині ревізори зафіксували зайву витрату 1,6 мільйона гривень з "ковідного" фонду

Новини Вінниці / На Вінниччині ревізори зафіксували зайву витрату 1,6 мільйона гривень з "ковідного" фонду

Зайву витрату понад 1,6 мільйона гривень коштів "ковідного" фонду зафіксували ревізори на Вінниччині.

Зайву витрату понад 1,6 мільйона гривень коштів "ковідного" фонду зафіксували ревізори на Вінниччині. Як повідомляють у пресслужбі  Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області, втрати виявили під час ревізії використання коштів фонду боротьби з COVID-19, виділених як субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на реалізацію проєктів з реконструкції, капітального ремонту приймальних відділень в опорних закладах охорони здоров’я у госпітальних округах.

Проводили ревізію на ДП «Архітектурно-будівельний інжиніринг», перевіряли використання державних грошей за період з 1 липня 2020 по 1 березня 2021 року.

"За результатами проведеної ревізії встановлено порушень, що призвели до втрат фінансових ресурсів на суму понад 1,6 млн грн, які безпосередньо стосувалися завищення підрядними організаціями ПП «Будівельник А», «Рослана» та ТОВ «Торговий дім «Вінтрастінвест», «Будівельна компанія «СТАМ», «Енергоагроімпекс» вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт у приймальних відділеннях опорних закладів охорони здоров’я у госпітальних округах області. Завдяки вжитим під час ревізії заходам забезпечено усунення виявлених фінансових порушень у повному обсязі", - повідомляють у Держаудитслужбі.

Нині матеріали ревізії передано на розгляд до Вінницького районного управління поліції ГУНП у Вінницькій області.

Сергій Маламура

6 квітня, 2021