На Вінниччині провели повну інвентаризацію земель

Новини Вінниці / На Вінниччині провели повну інвентаризацію земель

На Вінниччині провели повну інвентаризацію земель сільськогосподарського призначення державної власності. У Вінницькій області було проведено відповідні топографо-геодезичні роботи, державну реєстрацію земельних ділянок у ДЗК та затверджено технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель.

На Вінниччині зробили повну інвентаризацію земель сільськогосподарського призначення державної власності. У Вінницькій області було проведено відповідні топографо-геодезичні роботи, державну реєстрацію земельних ділянок у ДЗК та затверджено технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель.

Про це повідомляє Держгеокадастр. У відомстві також зазначають, що до кінця 2019 року Держгеокадастр планує завершити інвентаризацію земель сільськогосподарського призначення державної власності загальною площею 1018,9 тис. га по всій Україні.

Загалом в Україні станом на 11 грудня 2019 року проведення топографо-геодезичних робіт на земельних ділянках – 1067,9 тис. га, зроблена державна реєстрація земельних ділянок у ДЗК – 855,1 тис. га та затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель – 705,5 тис. га.

Також зазначено, що завершено проведення топографо-геодезичних робіт на території Житомирської, Полтавської, Сумської, Тернопільської та Чернігівської областей.

Марина Карабай

12 грудня, 2019