На День міста Вінницький завод «Маяк» показав електроприлади власного виробництва

Новини Вінниці / На День міста Вінницький завод «Маяк» показав електроприлади власного виробництва

Під час святкуванні Дня міста, 11 вересня, у центрі Вінниці 13 місцевих компаній - лідерів різних галузей промисловості – на вулиці Соборній розташували тематичні локації. ПрАТ «Вінницький завод «МАЯК» представив електрообладнання власного виробництва, яке випускається під ТМ «ТЕРМІЯ».

Під час святкуванні Дня міста, 11 вересня, у центрі Вінниці 13 місцевих компаній - лідерів різних галузей промисловості – на вулиці Соборній розташували тематичні локації. ПрАТ «Вінницький завод «МАЯК» представив електроприлади власного виробництва, які випускаються під ТМ «ТЕРМІЯ».

Підприємство засноване у 1969 році. Тоді Вінницький завод радіотехнічної апаратури був гігантом оборонної промисловості колишнього СРСР. Хоча з того часу змінилися напрямки, але «Вінницький завод «Маяк» і нині залишається одним з флагманів промисловості у місті.

Наразі у компанії випускають прилади для повітряного опалення, електричні котли, електричні конвектори, електричні плити, інфрачервоні обігрівачі, маслонаповнені електрорадіатори, плінтусні конвектори, радіатори для опалення тощо.

На виставці вінничанам нагадали, що прилади торгової марки «Термія» – універсальні та якісні для обігріву приміщень. Вони потужні, енергоефективні, прості у використанні, здатні швидко нагріти приміщення, незалежно від його площі, що важливо для забезпечення комфортного середовища в будинку в період міжсезоння.

Протягом суботи на локації «Вінницького заводу «Маяк» панувала святкова атмосфера, а всі бажаючі могли зробити світлини біля фотозони компанії.

Новини Вінниці / На День міста Вінницький завод «Маяк» показав електроприлади власного виробництваНовини Вінниці / На День міста Вінницький завод «Маяк» показав електроприлади власного виробництваНовини Вінниці / На День міста Вінницький завод «Маяк» показав електроприлади власного виробництваНовини Вінниці / На День міста Вінницький завод «Маяк» показав електроприлади власного виробництваНовини Вінниці / На День міста Вінницький завод «Маяк» показав електроприлади власного виробництваНовини Вінниці / На День міста Вінницький завод «Маяк» показав електроприлади власного виробництва
Олеся Рудницька

14 вересня, 2021