Колишній очільник слідчого управління СБУ згадав річницю визначного футбольного чемпіонату

Новини Вінниці / Колишній очільник слідчого управління СБУ згадав річницю визначного футбольного чемпіонату

В селі на Вінниччині відзначили річницю перемоги місцевих футболістів у чемпіонаті області. П‘ять років назад клуб стали володарем Кубку, але в селі і досі пам‘ятають цю подію.

В селі на Вінниччині відзначили річницю перемоги місцевих футболістів у чемпіонаті Вінницької області. П‘ять років назад клуб став володарем Кубку, але в селі і досі пам‘ятають цю подію.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав колишній очільник слідчого управління СБУ, громадський діяч та політик Василь Вовк.

«Це наше рідне село. Там батьківська хата, яка надихає. Сьогодні п'ять років великому спортивному успіху - ФК "15 громада" із села Руданське Шаргородського району стала володарем Кубку Вінницької області! Дякую Івану Палію, Олегу Стахову, усім землякам, які несамовито підтримували команду, і хлопцям, які у боревій чинили футбольний героїзм..», - йдеться в дописі пана Василя.

Зазначимо, що крім футбольного клубу 15 Громада», була і, напевне, досі існує громадська організація з такою ж назвою, почесним головою якої значиться Василь Вовк.

Громадська організація опікувалась свого часу проблемами мешканців Мурованокуриловецького, Томашпільського, Тульчинського, Шаргородського, Чернівецького районів Вінницької області Саме від округу, який охоплює ці райони, і балотувався Василь Вовк.

До парламенту політик не пройшов, але футбольна команда залишилась, правда під новим ім‘ям. Про це теж пан Василь написав так:

«14 червня 2015 року (тобто датою перемоги у чемпіонаті області) було закладено фундамент СФК "Нива"... Буде жити».

Новини Вінниці / Колишній очільник слідчого управління СБУ згадав річницю визначного футбольного чемпіонатуНовини Вінниці / Колишній очільник слідчого управління СБУ згадав річницю визначного футбольного чемпіонатуНовини Вінниці / Колишній очільник слідчого управління СБУ згадав річницю визначного футбольного чемпіонату
Марина Карабай

14 червня, 2020