8 березня Сумська, Борисюк і Паперний привезуть у Вінницю «Сублімацію любові»

Новини Вінниці / 8 березня Сумська, Борисюк і Паперний привезуть у Вінницю «Сублімацію любові»

Головне свято весни – 8 березня – Вінниця цього року зустріне з улюбленими акторами: Ольгою Сумською, Євгеном Паперним і Віталієм Борисюком. На сцені Будинку офіцерів вони представлять одну з найяскравіших своїх вистав – іскрометну комедію «Сублімація любові» . Нас чекають справжні італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та, звісно ж, неймовірна кількість сміху та радості.

Головне свято весни – 8 березня – Вінниця цього року зустріне з улюбленими акторами: Ольгою Сумською, Євгеном Паперним і Віталієм Борисюком.

На сцені Будинку офіцерів вони представлять одну з найяскравіших своїх вистав – іскрометну комедію «Сублімація любові» .

Нас чекають справжні італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та, звісно ж, неймовірна кількість сміху та радості.

- Ми дуже щасливі, що показ цієї чудової комедії пройде саме 8 березня – це наш спільний подарунок з акторами для усіх вінничан, - відзначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Ця вистава викличе цілий феєрверк емоцій, тож даруйте квитки своїм найріднішим жінкам: коханій половинці, мамі, сестрі, донечці, щоб це свято вони запам’ятали назавжди!

Вистава «Сублімація любові» здатна зачепити серце людини будь-якого віку, адже розповідає непросту історію кохання, у якій присутні переживання, інтриги, обман і пристрасть, але завдяки комедійному жанру всі дії відбуваються з невимушеною легкістю.

Коловорот інтриг та курйозних ситуацій змушують кожного глядача щиро перейнятися долею персонажів, від душі посміятися, а головне – отримати велике естетичне задоволення у компанії відомих українських акторів.

Особливої пікантності додає той факт, що героями любовного трикутника виконавці головних ролей були не лише на сцені, а й у реальному житті. Адже свого часу ніжні почуття між Ольгою Сумською і Віталієм Борисюком спалахнули саме тоді, коли акторка була дружиною Євгена Паперного…

- Мій роман з Борисюком народжувався у театрі на очах у всіх акторів. Люди сьогодні такого не переживають. Таких розлучень, такої закоханості! – зізнається Ольга Сумська. - Зазвичай все якось нишком. А тут літали тарілки, Паперний колись хотів нас обох убити… Я його розумію, адже так склалося життя, що я полюбила, і це дійсно кохання. Але любов також була і з Паперним, я не можу викреслити його зі свого серця. Євгеній був і залишається моєю рідною людиною, адже він батько моєї дитини.

Сьогодні, забувши всі минулі образи, актори залюбки грають у спільних виставах. А все пережите допомагає їм ще вірогідніше грати свої ролі на сцені.

Комедію «Сублімація любові» режисер, заслужений артист України Володимир Астахов, поставив за мотивами п’єси провідного європейського комедіографа XX століття Альдо де Бенедетті.

У момент, коли відкриється завіса, глядачі потраплять у інший світ: італійські розкішні апартаменти з акцентом на величне минуле Риму.

За сюжетом, головна героїня – сеньйорита Паола (Ольга Сумська) – розважлива егоїстка, яка скоряє серце поважного політика, сеньйора Леоне (Євгеній Паперний). Однак при цьому красуня чітко дає зрозуміти, що він для неї – всього лише нудний старий, що не представляє щирого інтересу. У цьому й криється зав'язка сюжету: Леоне, щоб скорити даму, придумує хитромудрий план зваблення, підкинутий йому бідним драматургом П'єтро (Віталій Борисюк), який у підходящий момент незаконно пробрався у його квартиру, щоб поїсти…

- І тільки лише під кінець відкриється, чому для комедії була підібрана саме назва «Сублімація любові», адже в оригіналі п’єса називається «Паола і леви», - інтригують організатори. -  На завершення вистави вас чекає оригінальна кінцівка і не менш оригінальний уклін від акторів у формі танцювальної постановки.

Приходьте 8 березня о 20.00 у Будинок офіцерів на виставу «Сублімація любові». Зустрінемо весну разом яскраво та весело з улюбленими акторами!

Останні квитки (від 190 гривень) поспішайте придбати на сайтах http://bilet.vn.ua  і https://afisha.vn.ua, а також у касах Будинку офіцерів, театру ім. Садовського, «Універмагу», Вінницької обласної філармонії і рок-магазину «Мобі Дік».

Пригощає ресторан сучасної грузинської кухні «Georgian Factory».

Організатор концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

admin

26 лютого, 2021