Зло й добро: у Калинівці нелюди намагалися жорстоко вбити шістьох цуценят (ФОТО)

Новини Вінниці / Зло й добро: у Калинівці нелюди намагалися жорстоко вбити шістьох цуценят (ФОТО)

Трапилося це днями у Калинівці. Як часто буває, на одній з міських вулиць мешкала, скажемо так, собача родина. Добрі люди тривалий час підгодовували шістьох цуценят та їхню маму. Для кількох з них навіть ніби знайшли господарів. Утім, хтось з нелюдів, це слово підходить, зважаючи на вчинене, вирішив у жорстокий спосіб знищити чотирилапих беззахисних безхатченків – кинув їх у закинуту вигрібну яму.

Трапилося це днями у Калинівці. Як часто буває, на одній з міських вулиць мешкала, скажемо так, собача родина. Добрі люди тривалий час підгодовували шістьох цуценят та їхню маму. Для кількох з них навіть ніби знайшли господарів.

Утім, хтось з нелюдів, це слово підходить, зважаючи на вчинене, вирішив у жорстокий спосіб знищити чотирилапих беззахисних безхатченків – кинув їх у закинуту вигрібну яму.

Звісно, ті загинули б від голоду й спраги. На щастя, їм вдалося залишитися живими.

«Коли собаченята зникли, люди почали шукати їх і за дві доби знайшли у закинутій вуличній вбиральні, що у дворі одного із будинків на вулиці Грушевського в Калинівці. Бійці ДСНС дістали брудних і голодних тваринок з ями та передали їх небайдужим людям», – повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Вінницькій області.

Як інформував NaПарижі, захист слабких – справа сильних: вінничани вийшли на марш за права тварин.
 

Юрій Ярмощук

7 лютого, 2019