Зібров під час концерту на підтримку Тимошенко закликав вінничан не відмовлятися від грошей за голосування на виборах (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Зібров під час концерту на підтримку Тимошенко закликав вінничан не відмовлятися від грошей за голосування на виборах (ВІДЕО)

У вівторок, 26 березня, вінничани мали змогу безкоштовно послухати концерт зірки ще радянської естради Павла Зіброва. Артист, який народився на Вінниччині виступав на підтримку кандидата у президенти Юлії Тимошенко. Містян, які в холод все ж наважилися прийти на концерт, а також зустріч соратниці Юлії Володимирівни – народної депутатки Олександри Кужель, так би мовити «земляк» закликав не відмовлятися від грошей за голосування на виборах. Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

У вівторок, 26 березня, вінничани мали змогу безкоштовно послухати концерт зірки ще радянської естради Павла Зіброва. Артист, який народився на Вінниччині, виступав на підтримку кандидата у президенти Юлії Тимошенко. Містян, які в холод все ж наважилися прийти на концерт, а також зустріч соратниці Юлії Володимирівни – народної депутатки Олександри Кужель, так би мовити «земляк» закликав не відмовлятися від грошей за голосування на виборах. Про це повідомляють спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА.

«В інших областях ми поїхали, там по тисячу дає, а тут кажуть: «Нам ніхто нічого не пропонував». Ну, якщо запропонують – беріть, це не його гроші, їх вкрали у вас, у нас, у держави. І роздачку дають... Беріть...», – зазначив  Павло Зібров.

В прес-службі ОПОРи зазначають, що підтримала цю думку і народна депутатка України Олександра Кужель.

«Водою святою побризгали, плюнули три рази через плече і голосуйте, за кого хочете. Тому що вони передбачили це підняття тарифів в травні. Це буде десять чотириста, а в жовтні чотирнадцять шістсот. Це 6 тисяч він все рівно забере. Скільки б не дав…».

Зазначимо, на Вінниччині селяни-«мільйонери», які внесли по 150 тис грн у касу Юлії Тимошенко, виявилися безробітними. Опоненти кандидатки у президенти не виключають, що ці гроші мали піти на підкуп виборців.

Катерина Горбатюк

28 березня, 2019