Зелений «терор»: вінничанка з корінням вирвала висаджені комунальниками дерева

Новини Вінниці / Зелений «терор»: вінничанка з корінням вирвала висаджені комунальниками дерева

Між комунальниками та вінничанкою склались доволі напружені відносини. Жінка нищить висаджені дерева. За такий «терор» на неї складають протокол, який передбачає сплату штрафу.

Як повідомляє Муніципальна варта м. Вінниця, це не вперше.

«Днями працівники Муніципальної варти знову стикнулисяся з неприємним інцидентом стосовно висаджених дерев, а саме: вінничанка вирвала з корінням щойно посаджені дерева та склала їх на купу, як непотріб», - йдеться у повідомленні.

Відповідно, інспекторами на правопорушницю був складений протокол за ст. 152 КУпАП.

«Шановні мешканці міста, у цей нелегкий для нас та нашої країни час, міська влада, комунальні підприємства вживають усіх заходів, та в міру можливостей роблять усе для комфорту містян, тому величезне прохання: поважайте роботу інших, в даній ситуації це дуже нелегка справа!», - звернулись до містян у комунальному підприємстві.

У коментарі до посту КП вінничанка Лариса Усачова поставила питання, чому дерева посаджено прямо під огорожею?

«Згідно з новими ДБН Б.2.2-12:2019, відстань від межі суміжної земельної ділянки до висаджених кущів, має становити 1 м, до стовбурів дерев - від 4 до 6 м залежно від крони, але не менше половини її діаметру. Наприклад, якщо крона дерева складає в середньому 9 метрів, то відстань від межі сусідньої ділянки має складати не менше 4,5 метрів, щоб його гілки не заходили на сусідню територію», - слушно зауважила жінка.

Хочеться вірити, що містяни знайдуть порозуміння щодо місць висадки дерев.

Новини Вінниці / Зелений «терор»: вінничанка з корінням вирвала висаджені комунальниками дереваНовини Вінниці / Зелений «терор»: вінничанка з корінням вирвала висаджені комунальниками дереваНовини Вінниці / Зелений «терор»: вінничанка з корінням вирвала висаджені комунальниками дерева
Макс Мельник

21 листопада, 2022