На Вінниччині простились із захисником Олександром Сиваком, який віддав життя за Україну

Новини Вінниці / На Вінниччині простились із захисником Олександром Сиваком, який віддав життя за Україну

Вчора, 8 грудня у с. Новоселиця на Вінниччині провели в останню дорогу бійця Збройних сил України Олександра Сивака. Захисник віддав своє життя за рідну Україну, за свій народ, і загинув, як справжній воїн, як справжній Герой. Загинув він 2 грудня.

Про це повідомляє Літинська селищна рада.

«Ще з 2014-го року, з перших днів війни, Олександр став на захист держави, пройшов важкий шлях воїна на передових позиціях фронту. Після повномасштабного вторгнення агресора на рідну землю, істинний патріот своєї країни продовжив захищати Вітчизну…

На колінах з квітами та свічками пам'яті зустрічала громада свого захисника. Провести відважного сина України зібралися рідні, близькі, військовослужбовці, жителі громади, побратими та друзі.

Чин благослужіння відбувся у церкві УПЦ с.Новоселиця. Поховали доблесного воїна на місцевому кладовищі під постріли військового салюту», - йдеться у повідомленні.

Герої не вмирають, бо наша пам’ять про них буде вічною! 

Новини Вінниці / На Вінниччині простились із захисником Олександром Сиваком, який віддав життя за УкраїнуНовини Вінниці / На Вінниччині простились із захисником Олександром Сиваком, який віддав життя за УкраїнуНовини Вінниці / На Вінниччині простились із захисником Олександром Сиваком, який віддав життя за УкраїнуНовини Вінниці / На Вінниччині простились із захисником Олександром Сиваком, який віддав життя за УкраїнуНовини Вінниці / На Вінниччині простились із захисником Олександром Сиваком, який віддав життя за УкраїнуНовини Вінниці / На Вінниччині простились із захисником Олександром Сиваком, який віддав життя за УкраїнуНовини Вінниці / На Вінниччині простились із захисником Олександром Сиваком, який віддав життя за Україну