Збірна України, у складі якої двоє вінницьких футболістів-діабетиків, здобула бронзу на Чемпіонаті Європи у Словаччині

Новини Вінниці / Збірна України, у складі якої двоє вінницьких футболістів-діабетиків, здобула бронзу на Чемпіонаті Європи у Словаччині

У столиці Словаччини Братиславі завершився чемпіонат Європи з футзалу серед людей, хворих на цукровий діабет, «DIAEURO-2018». Українська команда, до якої увійшли десять футболістів, в тому числі двоє вінничан - Олексій Затравкін та Дмитро Керницький, виборола бронзу змагань. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один із гравців з Вінниці Олексій Затравкін.

У столиці Словаччини Братиславі завершився чемпіонат Європи з футзалу серед людей хворих на цукровий діабет «DIAEURO-2018». Українська команда, до якої увійшли десять футболістів, в тому числі двоє вінничан - Олексій Затравкін та Дмитро Керницький, виборола у змаганнях бронзові медалі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один із гравців з Вінниці Олексій Затравкін. Участь у Чемпіонаті взяли майже два десятка команд з різних країн світу.

Збірна України з футзалу з рахунком 1:0 перемогла команду Румунії. У 1/4 фіналу чемпіонату українці зустрілися на полі зі збірною Росії. Матч завершився нічиєю 1:1, проте після серії пенальті перемогли наші футболісти. За третє місце українці змагалися із командою Словаччини та перемогли з рахунком 3:0. Чемпіонами стали гравці з Боснії та Герцеговини, які у фіналі здолали хорватів 5:0.

Фото Олексій Затравкін зі сторінки у Facebook.