Замах на Дугіна? Поблизу Москви підірвали автівку з донькою головного ідеолога рашизму

Новини Вінниці / Замах на Дугіна? Поблизу Москви підірвали автівку з донькою головного ідеолога рашизму

У районі селища Великі Вязьоми у Підмосков'ї РФ вибухнуло авто, яким керувала дочка «ідеолога Путіна», філософа та засновника рашизму Олександра Дугіна Дар'я, яка писала для російських пропагандистських RT та «Царьград».

«Автомобіль Toyota Land Cruiser Prado вибухнув у районі селища Великі Вязьоми у Підмосков'ї, внаслідок чого водій загинула, повідомили нам у правоохоронних органах. За даними деяких ЗМІ, внаслідок вибуху загинула дочка відомого громадського діяча Олександра Дугіна Дар'я», - одразу повідомили російські ЗМІ.

За даними слідства, підірвали Дугіну 20 серпня близько 21 години на повному ходу. Вона проїхала 10 км від місця фестивалю, на якому була пристня.

Силовики РФ вважають, що вибуховий пристрій був усередині автомобіля. А ціллю був саме батько. Нібито він мав сідати за кермо, але чомусь донька поїхала сама.

Після вибуху машина спалахнула. Слідчими опрацьовуються «всі можливі версії скоєння злочину».

Д.Дугіна на — одна з авторів «Книги Z», що готується до виходу, про російське вторгнення в Україну. 4 липня Британія внесла Дугіну до списків санкцій.

Сам Дугін є фігурантом санкційного списку США проти осіб, що винні в агресії проти України. Він - засновник ідейного руху «неоєвразійство» і його політична діяльність спрямована на створення євразійської наддержави через інтеграцію Росії з колишніми радянськими республіками до нового Євразійського Союзу.

Дугін вважається ідеологом «рашизму», росіянин закликав до вбивств українців. Міжнародна преса називає Дугіна «Распутіним Путіна» або «мозком Путіна», який допоміг сформувати погляд Путіна на Росію. Також Дугін був головредом пропагандистського російського телеканалу «Царьград ТВ».

Хоча російські силовики намагаються насаджувати ідею, що вибух автівки був спланований українською стороною, вірогідніше що це внутрішньоросійські розборки.

Нагадаємо, ФСБ підставила Путіна з війною проти України, а тепер поширює фейки про вибухи?

Олег Верлан

21 серпня, 2022