Їде «Підпільний Стендап»! У суботу Вінницю чекає вечір сміливого гумору просто неба

Новини Вінниці / Їде «Підпільний Стендап»! У суботу Вінницю чекає вечір сміливого гумору просто неба

«Підпільний Стендап» і кращі стендап-коміки України у цю суботу подарують Вінниці розривний вечір сміливого гумору, коли сміятися на 100% будуть всі!

«Підпільний Стендап» і кращі стендап-коміки України у цю суботу подарують Вінниці розривний вечір сміливого гумору, коли сміятися на 100% будуть всі!

Концерт пройде у PIROGOV SKY – новій дивовижній території відпочинку просто неба у музеї-садибі Пирогова. Початок о 20:00.

- Не забудьте розпустити свої ремінці комплексів, розкрити свою свідомість і дозволити собі сміятися у цей вечір над усім! Але врахуйте: колишніми після почутого ви вже не будете! – гарантують зірки «Підпільного Стендапу».

«Підпільний Стендап» - це не звичайне гумористичне шоу, а найсміливіший стендап-проект України. Тут тільки безкомпромісні і актуальні жарти. Це живий, справжній стендап, часом жорсткий, але завжди неймовірно смішний. А ще - це яскраві вечірки, які нікого не залишать байдужим.

– Цей концерт стане справжнім подарунком для цінителів сучасного гумору, прекрасним початком для тих, хто ще раптом не знайомий зі стендапом, і просто шикарний вечір, який продовжить життя сміхом, - обіцяють організатори - компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Квитки на концерт коштують від 200 гривень. Придбати їх можна на сайтах http://bilet.vn.ua  і https://afisha.vn.ua, у всіх касах міста, а також безпосередньо перед концертом – у суботу при вході у музей працюватиме виїзна каса «Афіша Вінниці».

19 червня у Вінниці запалювати будуть кращі стендап-коміки України:

Свят Загайкевич - творець «Підпільного» і тих самих жартів «які неможливо забути», яскравий актор, що працює у жанрі імпровізації.

Настя Дєрская - переможниця Стендап фестивалю в Одесі 2019, учасниця «Жіночий квартал», «Гуднайтклаб», коментаторка «Богиня шопінгу».

Сергій Ліпко - переможець численних фестивалів, двічі переможець шоу «Розсміши Коміка», учасник шоу «ГуднайтКлаб» на «1+1», сценарист проекту «Телебачення Торонто».

Макс Вишинський - учасник шоу «ГуднайтКлаб» на «1+1», сценарист популярних телешоу, запрошений гість естрадних гумористичних проектів країни.

Юрій Коломієць - лауреат фестивалю 2nd International COMEDY week in Kiev.

Команда «Підпільного стендапу» сьогодні збирає аншлаги всюди. Окрім смачного відвертого гумору, їхній додатковий козир – особлива атмосфера на кожному концерті, коли між артистом і глядачем немає жодних стін та меж.

Жарти створюються прямо на очах ошелешеної, але завжди винятково щасливої публіки.

- Давно не бачилися і уже скучили за вами, Вінниця! Нам так багато вам треба розказати — круті жарти, нові думки, історії... фух, - кажуть артисти. - Так що приходьте 19 червня у PIROGOV SKY слухати, сміятися і проводити незабутньо час!

Збирайте друзів і приходьте веселитися досхочу у суботу просто неба у музеї-садибі Пирогова на концерті «Підпільного Стендапу».

Зверніть увагу: початок концерту о 20:00, але для відпочинку територія PIROGOV SKY буде відкрита вже о 18:00.

Так що перед концертом у вас буде багато часу для релаксу, спілкування і прогулянок прекрасним музеєм-садибою Пирогова.

У день концерту на території PIROGOV SKY вас чекають цікаві фотозони і стильна лаунж-зона, де є крісла-мішки, гамаки, пуфи – все для комфорту.

А в зоні фудкорту всі бажаючі можуть поласувати найсмачнішою кавою, крафтовими напоями, стравами азіатської кухні, бургерами, морозивом, солодощами і багатьма іншими смачними сюрпризами від кращих ресторанів Вінниці: «Останнє китайське», «Gagarin burgers & meat», «Батискаф Sweets», кав’ярні «Чорна кішка Білий кіт».

А якщо буде дощ?.. Знайте: концерт скасовувати не будуть!

Адже літні дощі короткочасні, а для яскравих емоцій ніщо не повинно стати перешкодою!

Організатори закупили дощовики, які за необхідності будуть безкоштовно роздавати всім глядачам.

Так що сміливо приходьте з улюбленими половинками, родиною у повному складі й великими компаніями друзів – цікаво буде всім!

У PIROGOV SKY дійсно казково!

Пригощає артистів ресторан сучасної грузинської кухні «Georgian Factory».    

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

За підтримки Національного музею-садиби М. І. Пирогова.

admin

17 червня, 2021