Вінницькі підприємці вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень на київський Майдан (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінницькі підприємці вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень на київський Майдан (ФОТО)

Десятки підприємців прийняли участь в акції протесту на столичному Майдані Незалежності. Участь у заході прийняли і представники малого бізнесу Вінниці.

Десятки підприємців прийняли участь в акції протесту #SaveФОП на столичному Майдані Незалежності. Участь у заході прийняли і представники малого бізнесу Вінниці.

В акції взяли участь підприємці з різних регіонів України. Судячи з плакатів, вони представляють Львів, Харків, Чернігів, Вінниця, Мукачево, Хмельницьку область. Всі учасники одягнені в маски і дотримувалися дистанції.

Демонстранти вимагають дозволити роботу малому бізнесу, а також виступають за впровадження спрощеної системи оподаткування для підприємців.

Відзначимо, це далеко не перша акція за останній тиждень. Так, 30 квітня в Києві під будівлею Кабінету міністрів поновилися «антикарантинні» протести. Десятки підприємців прийшли до будівлі на Грушевського з вимогою послабити "карантинні" заборони. Акція проходила спокійно і без сутичок з правоохоронцями. А 1 травня представники малого бізнесу вийшли на акцію протесту у Львові.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль раніше заявив, що такі акції можуть призвести до спалаху захворюваності COVID-19 і попросив всіх утриматися від протестів. За його словами, карантинні «табу» ослабнуть при зниженні кількості заражених.

Фото: РБК-Україна 

Новини Вінниці / Вінницькі підприємці вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень на київський Майдан (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі підприємці вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень на київський Майдан (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі підприємці вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень на київський Майдан (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі підприємці вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень на київський Майдан (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі підприємці вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень на київський Майдан (ФОТО)Новини Вінниці / Вінницькі підприємці вийшли на акцію протесту проти карантинних обмежень на київський Майдан (ФОТО)
Макс Мельник

3 травня, 2020