Вінницькі нардепи: хто виконує свої обіцянки?

Новини Вінниці / Вінницькі нардепи: хто виконує свої обіцянки?

Згідно оновлених даних інформаційно-політичного порталу «Слово і Діло», шостий рік поспіль найвідповідальнішим народним депутатом Вінниччини є Микола Кучер

Згідно оновлених даних інформаційно-політичного порталу «Слово і Діло», шостий рік поспіль найвідповідальнішим народним депутатом Вінниччини є Микола Кучер

Самовисуванець, якого вінничани – мешканці міста Ладижин, громад Бершадського, Гайсинського, Теплицького, Тростянецького районів – вже двічі обирали представником своїх інтересів у Верховній Раді України, впевнено очолює рейтинг найвідповідальніших народних депутатів від Вінниччини.

У Кучера Миколи Івановича, уродженця села Гордіївка Тростянецького району, найбільше – 23 виконаних обіцянок в якості народного обранця. Це проекти будівництва доріг, серед яких об’їзна навколо Гайсин, ремонт «Гордіївського шляху» (і він же «Бершадський шлях» наразі на завершальній стадії ремонту), дороги в селі Баланівка Бершадського району (наразі також завершується ремонт дороги через Ободівку); проекти капітального ремонту шкіл та районних лікарень, в тому числі і Бершадської окружної лікарні, освітніх та інклюзивних закладів округу – утеплення та модернізація систем опалення, заміна вікон та покрівель, осучаснення освітнього процесу; постійно вирішуються нагальні питання військовослужбовців – забезпечення житлом, працевлаштування, матеріально-технічне забезпечення, лікування тощо. Ведеться активна робота й у стінах парламенту –завершення реформи децентралізації та наповнення місцевих бюджетів, детінізація земельних відносин та прозора сплата податків, підтримка фермерства, вирішення питання виділення субвенції з держбюджету згідно наявних у громад проектів тощо.

У другого в рейтингу найвідповідальніших нардепів-вінничан Петра Юрчишина вдвічі менше реалізованих проєктів, та найбільше невиконаних обіцянок серед усіх вінницьких народних обранців. Третє місце розділили новообрані «слуги народу» Ірина Борзова та Анатолій Драбовський.

Варто відзначити, що за інформацією того ж інформаційно-політичного порталу «Слово і Діло» народний депутат Микола Кучер входить до ТОП-5 найвідповідальніших депутатів всієї України. За 6 років роботи в парламенті та на своєму окрузі він не провалив жодної обіцянки.

admin

12 січня, 2021